10. elokuuta 2018

Hanko hiljenee ja loma lähenee loppuaan

Kesäloman viimeisiä päiviä vietetään. Illat pimenee ja väki vähenee Suomen Key Westissä. Kaduilla ja rannoilla on väljää, eikä ravintoloihin tarvitse jonottaa. Pikku puodit ovat aloittaneet alennusmyynnit ja sitä myöten osa kesäpuodeista sulkee ovensa. Viime sunnuntaina suurin osa taloyhtiön asukkaista ja heidän kesävieraistaan lähti takaisin vakituisille asuinsijoilleen. Olo oli  haikea. Kesäkaupunki on kesäkaupunki, joka kuhisee elämää vain muutaman kuukauden.

Tämä oli meidän ensimmäinen kesä Hangossa ja kuin tilauksesta olemme saaneet nauttia auringosta ja lämmöstä. Vieraita on käynyt tasaiseen tahtiin sekä ollaan tutustuttu uusiin ihmisiin; hankolaisiin ja ulkohankolaisiin. Monet kilometrit on pyöräilty ja ihasteltu Hangon kauniita maisemia. On koettu regatta ja poker run sekä nähty mitä upeimpia auringonlaskuja. Meidän suositussa ulko-olohuoneessa on istuttu monet mukavat hetket naapureiden ja vieraiden kanssa. Vielä on kesää jäljellä, vaikka mieli on haikeana loman loppumisesta ja nurkan takana odottavasta syksystä.





















4 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä! Tuntuu ihan hullulta että kesä lähenee loppuaan siellä kun täällä on menossa kiireisin lomakausi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Suomennkesä tavallaan ”loppuu” elokuun ensimmäisellä viikolla. Mikä on ihan hullua:)

      Poista
  2. Hei! Kiva nähdä, että joku uusi löytää kaikki ihanat paikat rakkaassa Hangossa! Tervetuloa hankolaiseksi vähitellen kokonaan. Minä muutin tänne tammikuussa 47 vuotta sitten. Silloin uskoin, että viisi vuotta on maksimiaika mutta ei ollut! Nautin, kun joku muukin rakastuu Hankoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Terhi ja kiitos! Kyllä meistä taitaa tulla vähitellen hankolaisia? Viikonloppuna taas tullaan ja nyt on vuorossa Tulliniemen luontopolku.


      Poista