19. maaliskuuta 2018

Pikkupöydän tuunausta

Kävin muutama viikko sitten pikaisella kierroksella Suomenojan Kierrätyskeskuksessa. Käyn siellä kerran tai kaksi kuukaudessa kiertelemässä ja penkomassa. Joskus lähden kotiin jonkun herkkulöydön kanssa. Olen kaivannut pientä sohvapöytää Hangon asunnon tv-tilaan. Mieluimmin jotain vanhaa tai tuunattavaa pöytää. Tämän pikkupöydän huomasin Kierrätyskeskuksen huonekaluosastolla. Katsoin hintalappua; vaivaiset 5 euroa. Päälle tulisi vielä kantisale, joten ei harmittaisi, jos siitä ei mieleistään saisi tuunatuksi. Kuulin miten mies jupisi laittaessaan pöytää auton tavaratilaan: "Kaikkea pa..aa sitä ostetaan."


Ensimmäisenä kävi mielessä, että käsittelen pöydän tumman teakin väriseksi. Edellinen omistaja oli maalannut pöytälevyn valkoiseksi ja siihen oli jäänyt jälkiä juomalaseista. Hionnan jälkeen päätin sittenkin maalata pöydän valkoiseksi. Kävin ostamassa K-Raudasta Osmon puuvahaa, väriltään mattalumi. Tässä se nyt on! Minusta se sopii mainiosti tv-tilaan ja on sopivan kokoinen ja muotoinen. Tuunaaminen on rentouttavaa puuhastelua työn vastapainoksi, sekä toisen romu on toisen aarre4 kommenttia:

 1. Looks good! Toivottavasti ukkelikin on jo samaa mieltä ;)

  VastaaPoista
 2. No olipa loisto löytö! Olen joskus raahannut täällä naapurin pois heittämiä tavaroitakin tuunattavaksi ja mies on ollut kauhuissaan. Viime aikoina en ole kyllä paljon jaksanut kiinnostua sisustuksesta kun aina on niin kiire mutta teidän Hangon ihanaa paikkaa olen kyllä seurannut ruudun takaa. Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. No oli ja vielä mietin, että ostanko:) ihanaa kevättä sinne Turkkiin, jossa jo lienee kevät?

   Poista