1. toukokuuta 2018

Pari kivaa kahvilaa

Muutama kahvilasuositus Hangossa. Täydelliset vastakohdat: Alan's Cafe ja Tulliniemen rantakahvila. Erikoinen "kirjastokahvila" Alan's Cafe sijaitsee puutalossa keskustan tuntumassa. Kahvilassa on monta pientä huonetta sekä kalusteet, pitsiliinat ja ruusukuvioiset kahvikupit ovat ihana tuulahdus menneeltä ajalta. Rennon kahvilan seiniä kiertävät täydet kirjahyllyt, joista voi napata lukemista kahvittelun ajaksi. Siellä täällä on kotoisia pöytäryhmiä tai pehmoisia nojatuoleja. Kotitekoiset piirakat ja pullat ovat herkullisia, sekä hinnat ovat edulliset. On sanottu, että Alan's Cafe on Hangon paras kahvila.  Osoite: Raatihuoneentori 4, käynti sisäpihalta.
Tulliniemi on suosittu ulkoilualue jossa pääsee ihailemaan purjelautailijoiden ja leijasurffailijoiden lennokasta menoa. Hangon parhaalla rannalla ei ole ollut mitään palveluita. Vihdoinkin sinne on avattu Tulliniemen rantakahvila. Autenttisen näköinen kahvila on rakennettu konteista ja sen terassilla on kierrätyslavoista tuunatut kalusteet. Iso plussa kierrättämisestä! Kahvittelun ja keittolounaan lomassa voit ihailla upeaa näköalaa merelle.
4 kommenttia:

 1. Hangossa olisi ihana piipahtaa joskus, olen ollut siellä jonkun verran lapsena Turun sukulaistemme takia. Edellisreissulla Suomeen kävimme parikin kertaa Porvoossa, sielläkin oli ihania pieniä kahviloita ja sisäpihoja, mihin piipahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Porvoo on myös ihana kaupunki:) Sen vanhan kaupungin kaduilla on kiva kävellä.

   Poista
 2. Näyttääpä siellä kauniilta! Hanko kuuluu ehdottomasti ensi kesän visiittikohteisiin. Viime käyntini oli yli kymmenen vuotta sitten tammikuussa...

  AnneN

  VastaaPoista