17. syyskuuta 2018

Kotoilukausi on alkanut!

Tällaisia tunnelmia menneeltä viikonlopulta, joka meni pääasiassa puutarhassa puuhastellessa. Pihakäytävät on kitketty  rikkaruohoista, pensaita leikattu ja kasveille on heitetty syyslannoitetta. Kesäkuussa ostettu parvekkeen markiisikin on nyt asennettu! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Viisi raavasta miestä tarvittiin, että markiisi saatiin hinattua parvekkeelle. Siellä se nyt odottaa rullalla ensi kevääseen. En ole malttanut laittaa puutarhakalusteita varastoon. Yhä edelleen arska jaksaa paistaa lämpimästi ja puutarhakeinussa on mukava istuskella viherhommien lomassa.

Illan tullen on ihasteltu taivaan värejä ja sytytetty tuikut ja kynttilät palamaan. Kesävaatteet on laitettu talviteloille ja villasukat kaivettu esiin. Mökki on saanut lämpöisempää ylleen, kun villapeitot ja lampaantaljat on kaivettu esille. Sunnuntai-iltapäivisin, kun jätetään mökki yksin koko viikoksi, niin enää ei laiteta verhoja ikkunoiden eteen suojaksi auringolta. Joka perjantai palataan takaisin kotoilemaan mökille, niin kauan kuin valoa ja lehtiä puissa riittää.

Kanervat kesäkukkien tilalle.

Illan tullen.

Mitkä värit!


Ilta-aurinko osuu eteisen seinälle.

Valoa pimeneviin iltoihin.

Omenasato oli valtava!

Kotoilija number one. Jaska päikkäreillä lampaantaljan päällä.

4 kommenttia:

  1. Onpa upea taivas, olin ihan unohtanut että sellainen se Suomessa joskus on, ei koskaan täällä! Nauttikaa syksystä, meillä vielä kovin lämmintä vaikka arki alkoikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, yritetään nauttia vaikka varpaita paleltaa:) ihanaa loppukesän lämpöä sinne eteläiseen eurooppaan

      Poista