11. lokakuuta 2017

Lisää seinän täytettä

Kävin alkuviikosta Suomenojan kierrätyskeskuksessa. Kierrätin sinne vanhoja joulukoristeita, joita en ollut käyttänyt vuosiin. Toisen romu on toisen aarre ja uskon, että joulukoristeet saavat uuden piparin- ja kuusentuoksuisen kodin jostain muualta. No, enpä malttanut olla käymättä itse myymälän puolella.....Myymälässä oli jälleen kerran kova kuhina ja henkilökunta oli asettelemassa "uusia" tauluja seinälle. Tämä taulu ei ehtinyt seinälle asti, sillä nappasin sen salamannopeasti matkaani:)


Taulu on "hankomainen" lokkeineen ja merimaisemineen. Lienee vesiväri tai akvarellityö? Taulun alareunassa lukee taiteilija nimi ja vuosiluku: Oleg Mari -98. Mietin vielä, että vaihdanko siihen uudemmat kehykset vai annanko olla rennosti hieman kuluneissa metallikehyksissä? Eihän kaiken tarvitse uutuuttaan kiiltää?


Olisi mielenkiintoista tietää, että kenelle kierrätetyt tavarat ovat kuuluneet tai minne omat kierrätykseen viedyt tavarat päätyvät. Olen aina ollut kiinnostunut kirppareista ja kierrättämisestä. Nuorempana kiersin tiuhaan tahtiin eri kirppareilla ja joskus olin myymässä omia vaatteitani ja tavaroitani. Mielenkiintoisin kirppis oli vanha VR:n makasiini, josta on enää tiiliskivinen seinä jäljellä keskellä Helsingin cityä.  Kuuden vuoden ulkosuomalaisuuden jälkeen "projekti Hanko" toi jälleen kierrätysinnostuksen takaisin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti