15. tammikuuta 2018

Loppusilaus

Vietettiin pitkästä aikaa viikonloppu Hangossa. Matkustin sinne junalla ja mies sekä kissa ajelivat autolla perässä. Automatkalla oli jälleen kerran kuulunut soraääniä takapenkillä olevasta kopasta. :) Turun juna vaihtui Karjaalla Hangon paikallisjunaan ja junassa tapasin muutaman tutun Hangosta. Matka Hangon asemalta "mökille" taittui muutamassa minuutissa. Pienessä kaupungissa kaikki on kävelyetäisyydellä ja kaikki tuntevat toisensa.

Sisalmatto olohuoneessa.

Kävimme muutama sunnuntai sitten Ikeassa. Oltiin kaupan ovenrivassa kiinni aamukymmeneltä. Tarkoitus oli ostaa iso (2m x 3m) sisalmatto Hangon olohuoneeseen ja sellaisen sieltä hyllyjen välistä löysinkin. Matto sopii kuin nenä päähän Ikean sohvan ja Malesiasta tuotujen teakhuonekalujen kanssa sekä rajaa tilaa olohuoneessa.

Pehmoinen tv-nurkkaus.

 Viikonlopun aikana naputeltiin loputkin taulut seinille. Kiinan kontissa oli tuliaisena useita shanghailaisen valokuvaajan, Ruy Yuanin, valokuvatauluja. Mustakehyksiset taulut on sijoiteltu makuuhuoneen ja parven valkoisille lautaseinille. Kun ikävä iskee, niin käännän katseen tv-ruudusta takana olevaan tauluun, jossa on kuvattuna Shanghain Bund, Wai Tan. Vaihdoin olohuoneen valkoisen villamaton  parven tv-nurkkauksen lattialle. TV- nurkkauksesta tuli villamaton myötä kotoinen ja pehmeä. Lisäksi porattiin vessan seinälle pieni lääkekaappi, Ikeasta sekin. 

Taulut parven seinillä.
Pahoittelen kuvien huonoa laatua. Nappasin kuvat Iphonella sunnuntaiaamulla, ennen kuin lähdettiin ajamaan takaisin Espooseen. Nyt on asunto kutakuinkin kuosissa ja seuraavat suunnitelmat koskevat tulevaa kevättä. Parveke ja patio saavat vielä tovin odottaa ja ideat muhia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti